Korner Co-Lounge

Transforming a co-working office into a members-only work and leisure destination, aiming to combine the perks of a private club with those of a co-working office.

The interiors feature wooden floors, marble counters, oak-paneled walls, exposed ceilings, brass light fittings and glass doors. Walls are painted in dusty greens and blues in keeping with the colours of the era.

Service

Design Consultation 

Client

WSPACE

Completed

2019

This project concerns the flexibility in space. The client has intended flexible meeting rooms that can be easily convert the entire space into a single event space.

The event space was designed around the concept of self-actualisation. This space serves as a flexible event space, but while not in use, it doubles as a members-only quiet work floor.

  • Facebook
  • Instagram
  • linkedin
  • Pinterest

© 2020 Pivot Studio Sdn. Bhd. All Rights Reserved.